Miniwraps met shoarma
ingrediënten:
½ rode paprika
150 gr minishoarma
4 minigourmetwraps
50 g ijsbergsla
4 el knoflooksaus
bereiding:
- 150 g minishoarma (schaal, Feestfavoriet)
- 4 minigourmetwraps (pak, Feestfavoriet)
- 50 g ijsbergsla
- 4 el knoflooksaus
Keukenspullen
- gourmetstel
- 4 cocktailprikkers
Bereiden
- Snijd de paprika in dunne repen.
- Bak de shoarma in een gourmetpannetje in ca. 5 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Bak ondertussen de miniwraps op de grillplaat van het gourmetstel in 2 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de wraps.
- Verdeel de wraps over de borden. Beleg ze in het midden met een paar blaadjes ijsbergsla en wat reepjes paprika. Verdeel de shoarma en de knoflooksaus erover. Vouw de onderkant van de wrap naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.
bereidingstip:
Je kunt de paprika ’s ochtends al in dunne repen snijden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
reacties:
Maak jouw eigen website met JouwWeb