Mi­ni­wraps met sho­ar­ma

 

ingrediënten:

½ rode paprika

150 gr minishoarma

4 minigourmetwraps

50 g ijsbergsla

4 el knoflooksaus

 

bereiding:

 

Keukenspullen

  • gourmetstel
  • 4 cocktailprikkers

Bereiden

stap voor stap koken print
 

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

 
Zo lukt het altijd!
  • vaak met video's en foto's
  • in kortere stappen
  • ideaal om mee te koken
  1. Snijd de paprika in dunne repen.
  2. Bak de shoarma in een gourmetpannetje in ca. 5 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Bak ondertussen de miniwraps op de grillplaat van het gourmetstel in 2 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de wraps.
  3. Verdeel de wraps over de borden. Beleg ze in het midden met een paar blaadjes ijsbergsla en wat reepjes paprika. Verdeel de shoarma en de knoflooksaus erover. Vouw de onderkant van de wrap naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.
bereidingstip:

Je kunt de paprika ’s ochtends al in dunne repen snijden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

 

reacties:

Maak jouw eigen website met JouwWeb